Spådom online

Spådom online - att man finner tjänster på internet som hjälper oss i besvärliga valsituationer, kärleksfrågor och annat som berör våra liv och påverkar vår framtid, är i sak inget konstigt. Spådamer, orakler, shamaner och liknande har man alltid använt sig utav och anlitat när man stått inför svåra beslut och val. Mäktiga män hade förr en personlig sierska vid sin sida. Ofta gällde det då hur man skulle hantera sin fiende i de krig man förde. Det kunde gå dagar, ibland veckor innan man kunde komma i kontakt med en sierska och svaren fick dröja på sig.

Idag kan vi få svar genom onlinetjänster inom loppet av några minuter. Världen förändras. Efterfrågan är stor och därför finns det också ett stort urval. Här är det viktigt att man själv är alert och selektiv så att man kan välja de som är verkligt seriösa, så att du inte hamnar i fel händer och därmed på villovägar.

Ofta är det enbart en fördel att spådamen inte träffar sin frågeställare och därmed inte hinner bilda sig någon form av uppfattning utifrån de yttre attributen, utan enbart ”spårar” utifrån energier, guider och vägledare.

Spådom via mail

Att få sina frågor om livet besvarade via mail är ett bra alternativ och komplement till samtalen via telefon. Är det möjligt? Ja, det är möjligt! En skicklig spådam kan hämta in dina energier, dina guider och änglar. Hon använder sig av samma verktyg som hon gör när hon talar med dig direkt, i form av pendel, tarotkort och liknande.

Den absoluta fördelen med spådom via mail är att man kan lägga lite mer tid på de numerologiska uträkningarna som utgår från frågeställarens personnummer och får snabbt upp en själslig karta, ett mönster som går att följa. Här hittar man snabbt ”groparna i vägen” och kan därför också hjälpa till att avstyra dem, att gå runt dem hellre än att falla i dem.

Ytterligare fördelar med spådom via mail är att man kan få sitt horoskop ställt. Dels födelsehoroskop men även enbart ställt för ett speciellt datum.

Spådom via mail är perfekt vid drömtydning. Ofta ingår detaljer i drömmar som symboler för något helt annat men som är väldigt viktiga att förstå speciellt om man är i en frigörelseprocess eller i en process av förändringar i livet. Att komma i kontakt med sitt inre gör att du står i bättre balans i den yttre världen som inte alltid är stabil.

En skicklig spådam sätter sig omedelbart i kontakt med dina energier och guider och andra hjälpare du har omkring dig. Hon står i kontakt med universums krafter och får budskap till sig som berör dig och de frågor du har. Här är automatskrift ett riktigt bra verktyg att använda sig utav i ett mailsvar då man enkelt kan skriva ner vad dina guider säger till dig. Ofta säger de saker som behöver omtolkas eftersom de har en tendens att skicka sina budskap till oss genom bilder istället för att tala med oss.

Fördelen med ett mailsvar är att man kan återvända till svaren om och om igen.

Onlinetjänster

Välj den tjänst du upplever passar dig bäst just nu! Välj din spådam via telefontjänst när du känner att du behöver ett snabbt och omedelbart svar kring din livssituation, oavsett vad det handlar om. Välj ett mailsvar om du vill ha en numerologisk uträkning för att se dina mönster eller om du vill ha dina drömmar förklarade för dig, men också om du vill ha ditt horoskop ställt. Välj den metod du känner stämmer bäst för dig utifrån var du befinner dig i livet just nu så du kan få den vägledning du behöver för att nå succé på alla plan i ditt alldeles unika liv!

Läs mera om: Spådom och tankar om tiden

Vi är online nu